Followers

Tuesday, February 14, 2012

Bercuti di Melake....Pelik...tp benar...

Aku asal owg melake...tp pelik kenape aku bercuti kat melake...
sape tau jawapannyer...jawab2X...hehe...sbb aku skrang kje kat kl...so bercuti r kat melake..dgn member2 tempat kje aku..hehe.....melake murtad betul aku ni...


sampai melake dalam pkul 2 pg...plik x...hehe...smpai2 terus ronde satu melaka...
memang ngok member2 aku ni..hehe...tp best r korang.....
banyak gak tempat yang kami dapt lawati..hehe...tp banyak tempat gak yg tidak dapat dilawati..
ini adalah disebabkan bdak2 ni...kalau dah tdo x geti2 nak bngun..
so bnyaklah tmpat yg dirancang nak pg x jd pg.....tnsion aku sekejap...huhu...
wlaumcmane pun....best gler r dpt bercuti dgn korang...






1 comment:

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails