Followers

Tuesday, August 19, 2008

sambungan Aku dan zIArah SeNi UMK..UMP

bnyak g ler cter yg nk di cter ni..x abis lg siap ade smbungan haha..
sblum tmat persembhan mlam tu kami bersame2 join dalm lgu joget dan dkir barat..
video


..persembhan lgu joget..


video
..persembhan dikir barat..

..erm stelah selesai tu sesi amik gmabr lah plak..persembhan mlm tu memang best gler..
rse mcm nk pg lg..


erm setusnyer perjalan kami ke UMP dari UMK memakan mase 6 jam...xde r pnat sngt hehe..
sperti di UMK kami juga dismbut baik oleh pihak mereka..smpai disane kami mkan dulu dan naik hostel untuk berehat..
..jam 5.30 ptng kami ade raptai..dan mlmnyer persembhan bermula..seperti di UMK persembahan kami tetap same..hehe..ynag lainyer adalah dr UMP..best persembahan dieorang..hehe





..pentomen dri UTeM..sdih siot..


..jom amik gmbo..

..seblum blik kami beramai-ramai lpeak2 kt Teluk Cempedak..syok gler kt stu..



2 comments:

hans said...

lama aku xjoin benda2 mcm nih...
rindu plak zaman dulu

dalf i.t.u aku said...

waahhh
rndu r ngan tc nie...
lame x lepak tc nie...
ngggeeeeeeeee~~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails